NEW LIFE

NEW LIFE

Hoewel een 40 weken zwangere vrouw het mogelijk een beetje anders zal aanvoelen, is de zwangerschap een speciale periode die ongelooflijk snel voorbij gaat. En… de eerste dagen, weken en maanden met je newborn vliegen nóg sneller voorbij. Het zijn allebei periodes waarin je veel veranderingen ervaart, waardoor het allemaal erg vluchtig lijkt. Uiteraard zijn dat wel momenten die je nog lang wil blijven koesteren. Laat fotografie daar nu een uitstekend hulpmiddel voor zijn! Zowel tijdens de zwangerschap, als in de eerste levensmaanden van je kindje, van de eerste verjaardag, tot wanneer de kinderen naar school gaan,… Op al die bijzondere momenten in een nieuw leven staat Lifeshot voor je klaar. 

Zwangerschap

Of het nu het moment is waarop je het blijde nieuws aan de wereld wil verkondigen, of al heel wat maanden later, wanneer je een prachtige bolle babybuik hebt die je op foto wil zetten, de zwangerschap is een unieke periode die je niet wil vergeten. Een fotoshoot helpt je om al die once in a lifetime ervaringen om te zetten naar tastbare herinneringen. Je kan kiezen voor heel wat verschillende formules, zodat je sowieso dé perfecte zwangerschapsfoto hebt.

Newborn

In de eerste twee weken na de geboorte kan je blijven staren naar die inimini vingertjes en teentjes en wegdromen bij het zien dat superschattige kleine, slaperige snoetje. Kon je er maar voor altijd naar blijven kijken… maar ze worden toch zo snel groot! Wel, het is wellicht nogal een open deur intrappen, maar je kan er voor altijd naar blijven kijken! Een newborn fotoshoot met je kleine wondertje vereeuwigt die cute teentjes, vingertjes en dat lieve snoetje op de foto, in een prachtige setting, die helemaal volgens jullie wensen kan worden opgezet. 

Cakesmash

Met deze fotoshoot wordt de eerste verjaardag van jouw spruit een echte smash hit !Ik zorg voor de perfecte cake voor jouw kleintje en kom naar een locatie naar keuze, of verwelkom het kleine fotomodel graag in de studio. Eventueel kan ik ook met de studio aan huis komen. Erna geef ik je nog de mogelijkheid om je met cake besmeurde peutertje schoon te krijgen door te spetteren in het badje. Leuke foto’s gegarandeerd!Melkbadje (vanaf 11 maanden)

De nieuwste toevoeging aan ons gamma: een melkbadje voor je kleintje! Perfect voor kindjes van ongeveer een jaar oud die al goed kunnen zitten en houden van spetteren! Ik bied dit aan zowel in de studio, met de studio bij uw thuis of zelfs lekker gewoon in de buitenlucht (in de zomer dan wel). Inclusief bloemetjes en/of fruitschijfjes om het nog specialer te maken.

Kindershoots

Er hoeft natuurlijk helemaal geen speciale gelegenheid te zijn om mooie foto’s van je kind te laten maken. Je kleine model voor de lens zetten, kan ook gewoon leuk zijn om te doen! Er zijn heel wat mogelijkheden voor een speelse kindershoot just because

Communiefoto's

Ah, de communiefoto’s. Voor heel wat kids en ouders is de communie een belangrijke gebeurtenis. Zowel voor het communiekaartje als op de memorabele dag zelf, willen we allemaal graag de mooiste foto’s van onze kinderen. Daarbij kan Lifeshot jullie uiteraard perfect helpen.

Gezinsportretten

Een jong gezinnetje met een pasgeboren baby, een nieuw samengesteld gezin, een viergeslacht,… Er zijn heel wat redenen om een fotoshoot te willen met je prachtige gezin. Familiefoto’s hebben ook enorm veel waarde voor later. 

Over alle bovenstaande shoots vind je meer info in de prijslijst. Wil je meerdere shoots inplannen, bekijk dan zeker ook de voordelige combinatiepakketten. 

 

Ben je niet zeker wanneer je al die shoots juist het beste kan plannen? Hier vind je veelgestelde vragen rond de timing