LIFE

LIFE

Bepaalde momenten in het leven zijn gewoonweg te bijzonder om aan het geheugen alleen over te laten en wil je graag vereeuwigen op foto. Alleen is die zatte nonkel op je huwelijksfeest wellicht niet de ideale kandidaat om een topfoto te maken, of is de grootvader die op pensioen gaat niet echt van plan om jou een selfie te laten nemen. Gelukkig kan je wél rekenen op Lifeshot. 

Geniet zelf, samen met je gasten, van je huwelijk of andere festiviteit, en ondertussen maak ik prachtige beelden voor je, als herinnering aan de belangrijkste momenten in je leven. Ook je eigen leven kan centraal staan in een fotoshoot. Sta je graag zelf voor de lens? Heb je nood aan een boost in je zelfvertrouwen? Dan zijn de privé shoot of de feel good shoot vast iets voor jou!

Huwelijken

Bij Lifeshot heb je keuze uit vijf verschillende huwelijkspakketten. Je kan ze bekijken in de prijslijst , zo zie je welk pakket het beste bij jullie past. Elk huwelijk is echter uniek, dus vind je toch niet wat je nodig hebt in één van de vijf pakketten, weet dan dat elk pakket volledig aangepast kan worden naar jullie wensen.

Heb je vragen, of twijfel je? Neem gerust vrijblijvend contact op met mij om jullie wensen en noden te bespreken. Hopelijk maken we er samen een betoverende dag van vol eeuwige herinneringen!

Feesten

Wil je graag een blijvende herinnering aan een doopfeest, pensioenfeest,
familiefeest, jubileum, of nog een ander leuk feest? Ook daar staat Lifeshot aan je
zijde! Dit type shoot is op aanvraag. Nadat we samen jouw wensen en noden
besproken hebben, ontvang je een offerte op maat.

Feel good shoot

 

Als het je allemaal eventjes teveel geworden is, dan helpt Lifeshot je graag om alle mooie kantjes aan het leven en aan jezelf weer te zien. Want dat verdien je. Tijdens de feel good shoot draait het helemaal om jou, en om de prachtige persoon die jij bent. Bekijk de prijslijst voor meer info.

Privé shoot

Wil je graag professionele foto’s van jezelf? Je kan zelf voor de lens gaan staan bij Lifeshot,
zowel in een natuurlijke setting bij daglicht als in de studio.
Vind je alleen maar alleen, en wil je er graag je partner of iemand anders bij?
Dat kan uiteraard ook, want wat is er mooier dan de liefde of vriendschap tussen twee mensen? Bekijk de
prijslijst voor meer info over de privé shoots.